LA_GalaxyTeam_no
Herbalife og sponsing
Herbalife Nutrition i Norden har en sport- og sponsorstrategi som skal inspirere og engasjere både våre Medlemmer og kunder lokalt i regionene. Dette gjør at våre Medlemmer muligheten til å velge hvilke utøvere og arrangementer vi sponser – gjennom en nominasjonsprosess. Våre sponsorater er i hovedsak basert på sportsernæring og profesjonell kostholdsveiledning fra våre dyktige fagfolk.

Første gang våre Medlemmer nominerte kandidater, var  høsten 2015. De nye sponsede utøverne og arrangementene – kalt Herbalife Talenter og The Movement – ble lansert i starten av 2016. I Finland, Norge og Sverige ble tre unge, lovende utøvere, valgt til talentprogrammet.

The Movement er vår tilstedeværelse på allerede eksisterende sportsarrangementer rundt om i Norden. Her vil vi oppmuntre til deltakelse og være en foretrukken samarbeidspartner i sportsarrangementer som blant annet maraton, hinderløyper, kortere løp, sykkelritt og triatlon.

Herbalife Nutrition søker å være med som offisiell leverandør av sportsdrikke med vårt siste produkt i H24 serien, CR7 Drive, som er utviklet i samarbeid med Cristiano Ronaldo.

I tillegg er vi til stede med entusiastiske og engasjerte funksjonærer, som bidrar med aktiviteter og bemanning.

Copyright © Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har forpliktet seg til å følge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem av
 
  • DSA: DF (Direct Selling Association) of Norway
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


nn-NO | 20.07.2019 11:02:25 | NAMP2HLASPX01